Testimonials

Perelatie.nl, digitale partner search

Leden behoren tot de high end van onze samenleving. Een groot aantal leden hebben in het ledenbestand de partner van hun leven gevonden. Door de relatie krijgen levens vaak een andere wending en worden interessanter. Het gaat hierbij om ‘a two-way road’ qua liefde, warmte, aandacht en impulsen. Voor ons is ‘rewarding’ voor bijzondere mensen en hun levensgeluk van betekenis te mogen zijn.

Enkele testimonials:

“Beste Pier, M10380 en V10162 willen je graag vertellen dat we als stelletje verder gaan in het leven. We willen je hartelijk bedanken, we schrijven ons bij deze uit.“ (Arts, 57, en HR director Benelux multinational, 47)

"Beste Pier, Via Perelatie.nl heb ik in inmiddels contact met een hele leuke vrouw. Jouw aanprijzing dat de site perspectief biedt lijkt te kloppen.” (Gerenommeerde voorzitter RvB; een bijzonder mens.)


“Beste Pier, Sinds een maand of negen heb ik een relatie met M…. en wij hebben het goed samen. Ik heb een aantal prettige ontmoetingen gehad met mannen van jouw site en het 'soort man' is duidelijk anders dan op de reguliere websites. Jouw website heeft voor mij echt het verschil gemaakt, een verademing.”

“Jouw beschrijving van mij is heel treffend. Zoals ik je eerder schreef, heb ik een zeer passende partner gevonden via jouw website. Deze relatie blijft bloeien en groeien. Inmiddels blijkt dat ook onze kinderen heel goed met elkaar matchen. Wat een wonder! We kijken uit naar een nieuw inspirerend en liefdevol jaar!” (gezien huisarts; warme, karaktervolle vrouw, 60)

“Dag Pier, gelukkig behoor ik tot de gelukkige categorie die een leuke en interessante vrouw in Perelatie heeft gevonden. Je kunt ons schrappen uit je bestanden.” (Beiden 60-ers en advocaat. Warme mensen. Brede interesse waaronder cultuur. Actief. Reizen.)

“Beste Pier, Het verheugt me dat ik je kan zeggen dat de kenmismaking inmiddels een bestendige warme en liefdevolle relatie is geworden en dat we helemaal voor elkaar gaan. We zijn je dankbaar voor het medium dat je hebt gemaakt. Op deze wijze was het ons mogelijk om elkaar te vinden.” (medisch specialist, hoogleraar met hoge ridderorde)

“Dag Pier, ik heb een buitengewoon lieve vrouw ontmoet via jouw website. Inmiddels ruim een jaar kennis aan elkaar. Afgelopen maand ook een weekje met zijn 2en naar Dordogne geweest. Gefietst, heerlijke restaurants, mooi weer, zeer Frans allemaal. Ergo, blij man.” (concerndirecteur; jonge vijftiger)

“Beste Pier, Het gaat heel goed met mij. Via jouw website Perelatie.nl heb ik een geweldige man ontmoet, die onwaarschijnlijk goed bij mij past. We hebben veel raakvlakken zoals ik dat nog nooit eerder ben tegengekomen. Al na een maand wisten we, dat we de rest van ons leven met elkaar wilden doorbrengen. We worden door liefde gedragen. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Dank voor deze mogelijkheid.” (Weduwe, arts, veel cultuur)

“Beste Pier, Jouw site vind ik erg goed. Er staan nog niet zo veel leden op, maar de vrouwen die ik daar heb ontmoet, waren zonder uitzondering de moeite waard. Ook het type dat zelf initiatief neemt.” (Succesvolle manager en wetenschapper, begin 60)

“Beste Pier. Wij zijn nu 1.5 jaar samen. We zijn plannen aan het maken dat ik met mijn kids na de zomer bij hem intrek. We zijn nog steeds heel blij met Perelatie.” (huisarts, veertiger)

“Beste Pier, Graag willen wij jou bedanken voor de mogelijkheid die jij ons, door middel van het ontwikkelen van jouw site, geboden hebt om elkaar te ontmoeten. Sinds enige tijd zijn we heel gelukkig met elkaar. Door ons enthousiasme is een goede vriend van ons ook geïnteresseerd geraakt in een lidmaatschap van PE-relatie. Wij denken dat hij heel goed in jouw bestand past en wensen hem ook het geluk van een nieuwe liefde.“ (ex-bankier en partner, 50-ers)

“Het verheugt me dat ik kan zeggen dat ik in een fase van veelbelovende kennismaking ben. Ik verander mijn lidmaatschap om deze reden in ‘niet-actief lid’.“ (Eén maand lid!; medisch specialist, 63 jaar)

“Met mij gaat het goed zowel zakelijk als privé. Ik heb een heel hartelijke en intelligente vrouw ontmoet via het ledenbestand in Perelatie. Ik maak nu stappen met haar wat erg goed voelt.“ (ex-bankier die lid introduceert)

“Beste Pier, ik verzoek je mij te registreren als: ‘maakt kennis’ Mijn eerste date via jouw bureau was meteen raak!“ (Getalenteerde, lieve vrouw, 52, Ir. + Insead, topmanager en bestuurder)

“Ik dank u zeer voor de mogelijkheid op bijzonder prettige en besloten wijze contact met medeleden te hebben kunnen leggen. Ik heb aardige en interessante vrouwen ontmoet. Met één van hen heb ik een relatie die naar ik verwacht bestendig zal zijn. Ondanks het feit dat relatief weinig mannen zijn ingeschreven, hoop ik dat Perelatie groeit en leden het perspectief biedt op een nieuwe relatie zoals bij mij is gelukt!" (man, 60, medisch specialist)

“Dankzij Perelatie ben ik vorig jaar oktober in contact gekomen met een vrouw. Deze relatie ontwikkelt zich nog steeds positief. Eerste gezamenlijke golfvakantie aan de Côte d’Azur is gereserveerd. Waar van toepassing in mijn kennissenkring blijf ik Perelatie aanbevelen.”

“Heel happy ben ik met het feit dat ik met een van die mannen uit Perelatie een geweldige ontmoeting heb die al maanden duurt en die wij graag voortzetten. Ik promoot je concept en hij ook omdat wij vinden dat je je echt onderscheidt en daarmee dus ook degenen die bij jou inschrijven zich onderscheiden. Het gaat mij zeer wel. Heb naast deze nieuwe relatie die bloeit ook besloten eind vorig jaar om baan op te zeggen. Kortom in alle opzichten beweging en nieuw horizonnen.”

“Inmiddels heb ik een lieve partner via uw website gevonden. Heel veel dank!”

“Jouw opmerking dat er een goede kans is op een goede relatie heeft doel getroffen. Ik ben heel gelukkig. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de leden. Ik heb de site en de aanpak bij vrienden aanbevolen. Het proces met de vragenlijst werkt goed en de privacy is goed geborgd.” “De onbalans tussen de seksen – meer vrouwen dan mannen – verbaast mij. Hebben mannen bindingsangst? (Succesvol financial wizard/consultant.” Man, zestiger)

“In antwoord op jouw vraag: De vragenlijst werkt prima. Je krijgt een goed beeld van hoe iemand in het leven staat. Ik vind het fijn dat je de methode van de persoonlijke partner search voor een breder topechelon publiek toegankelijk hebt gemaakt. Het werkt goed.” (Medisch specialist; vrouw in de veertig)

“Beste Pier Ebbinge, Ik had na 5 jaar te zijn gescheiden niet meer verwacht dat ik nog een leuke man zou ontmoeten. Het past. Zelfs met mijn kids. Ongelooflijk. Dank je wel!!! Hartelijke groet,” Medisch Specialist (vrouw, veertiger)

Waarom lid worden als u een serieuze relatie wilt: “Beste Pier, wat heb je een prachtige relatiesite gebouwd. Wat jammer dat tot nu toe zo weinig mensen de weg er naar toe vinden. Ik vind dit onbegrijpelijk. Perelatie.nl is een fantastische manier om elkaar te ontmoeten. Niemand heeft zo’n mooi systeem!” (Medisch specialist, 50)

“Een kort testimonial omdat als het goed voelt er weinig woorden nodig zijn: ‘Wij zijn heel blij met elkaar!’ ” (haute volée, sociaal en financieel, vrouw, vijftiger)

“Een prachtig verhaal over de twee mensen die elkaar ontmoeten, maar niet bereiken. Hoe vaak zal dit niet gebeuren. Ik ben het met U eens dat Uw systeem prima is, nog los van het feit dat ik een ‘hole in one’ had. Binnen enkele weken iemand ontmoet. Ik zal zeker degenen uit mijn kringen die op zoek zijn, aanbevelen met Uw ‘Perelatie’ in zee te gaan.” (hoogleraar, vrouw, zestiger)

Na een maand lid van Perelatie: "De relatie die het waard is met volle toewijding aan te gaan moet in de volle breedte van het levensspectrum de kracht van diepte hebben. Zo'n relatie leek een utopie. Wat een verrassing en verrijking om via www.perelatie.nl mijn partner te hebben ontmoet en de breedte en diepte te hebben ontdekt." ( succesvol manager, M veertiger)

LID WORDEN »