Waarom lid worden?

High end partner search

De website Perelatie.nl is gespecialiseerd in partner search in de high end van onze samenleving. De kosten van het lidmaatschap zijn € 50 per maand met een minimum van zes maanden. Het entreehonorarium is € 200.

In de periode 2014/2016 heeft vijftien à twintig procent van de leden hun partner in het ledenbestand gevonden. Dit is een extreem goed resultaat. Redenen voor het succes zijn ledenballotage, partner search deskundigheid, inzicht biedende ledenprofielen, marktpositie en privacy. Interessante mannen en vrouwen zijn lid. Zie testimonials.

Er zijn twee valkuilen.

Valkuil één

U denkt: ‘Mijn partner kom ik wel tegen’. Dit is goed mogelijk als u in de twintig of dertig bent. Vanaf midden dertig blijven singles vaak single als zij niets doen aan partner search. Dit geldt vooral voor bijzondere mannen en vrouwen in de top van onze samenleving. Zij hebben specifieke verwachtingen en voorkeuren door hun persoonlijkheid en leefstijl. Het vinden van een passende partner luistert nauw. Uitgaan van toeval en geluk is een onverstandige keuze.

Valkuil twee

U denkt: ‘Dating helpt misschien’. Dit is meestal niet zo. De meeste mensen van het gezochte kaliber vinden dating beneden zijn of haar niveau. De gangbare dating is te oppervlakkig. Professionaliteit is er niet bij. Diepgang en betrouwbaarheid ontbreken. Het is een tombola met veel nieten. Bij dating gaat het meestal om afspraakjes en niet om de bestendige relatie.

Perelatie.nl is uniek

Perelatie.nl is een gespecialiseerde partner search zoekmachine waarbij het gaat om de bestendige relatie. De methodiek sluit oppervlakkigheid uit. Leden worden geselecteerd en uitgenodigd lid te worden. Privacy is gewaarborgd. Perelatie.nl is een service voor mannen en vrouwen die de kosten van onze persoonlijke partner search praktijk niet kunnen of willen betalen. Perelatie.nl biedt de structuur. Leden zoeken en worden gevonden.

Intelligent en veilig zoekportaal

Zoekfacilitators maken gericht zoeken in het ledenregister mogelijk. De ledenprofielen bieden leden een beeld van de signatuur van hun medeleden. Geheimhouding is optimaal. Ledenprofielen zijn zonder naam en foto. Leden bepalen zelf aan wie en wanneer zij namen en foto’s uitwisselen. Hieraan is e-mail contact vooraf gegaan.

Goede kans van slagen

In het selectieve ledenregister hebben een groot aantal leden hun partner gevonden. De barrière door ballotage verklaart dit. Het ledenregister en het aantal leden dat hun partner hierin vinden zullen fors groeien als leden nieuwe leden werven. Er is alle reden dit te doen. Het ledenbestand is niet groot. Samen zorgen voor ledengroei vergroot de kans van slagen van alle leden.

Mannen word lid! Er zijn veel leuke, interessante vrouwelijke leden

Mannen, jullie laten het afweten. Er is een eldorado aan echt interessante en ook mooie vrouwen. Jullie missen kansen. En een gelukkiger leven. De vrouwen natuurlijk ook. Zijn er voldoende mannelijke leden dan volgen de vrouwen. Zo werkt dat.

LID WORDEN »